Hos Energibolaget får du alltid en offert med ett fast och lågt energideklaration pris. Men vad kostar en energideklaration egentligen, och vad påverkar priset du betalar? De frågorna och fler får du svar på nedan.

En energideklaration kostar mellan cirka 2 000 och 10 000 kronor per byggnad. Energideklarationer för enfamiljshus (villa) kostar mellan cirka 2 000 och 5 000 kr per byggnad, och energideklarationer för flerfamiljshus (flerbostadshus) kostar mellan cirka 2 500 och 10 000 kr per byggnad.

Priset för din energideklaration påverkas av hur stor fastighet du har, hur komplex den är och vilket företag du väljer att samarbeta med. Värt att veta är att hos Energibolaget får du effektiva och kvalitativa energideklarationer till ett lågt pris när du begär in en offert eller frågar efter ett pris.

Det finns nämligen många aktörer som utför energideklarationer där effektiviteten, kvalitén och priset skiljer sig en hel del. Vi utför energideklarationer på ett professionellt, säkert och tillförlitligt sätt.

Andra frågor